Inserting Quotes issue

Discussion in 'Technical Support' started by brushmore, Mar 28, 2015.

  1. brushmore

    brushmore AH Fanatic

    Joined:
    Aug 19, 2014
    Messages:
    508
    Likes Received:
    724
    Location:
    USA
    Hunted:
    South Africa
    I am running into an issue when I highlight text for quoting it. This is the error I see when I try to insert the quotes:

    Screen Shot 2015-03-28 at 1.55.41 PM.png
     

  2. AfricaHunting.com

    AfricaHunting.com AH ENABLER FOUNDER AH Ambassador

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    9,547
    Video/Photo:
    5,460
    Likes Received:
    3,702
    Not sure why you are getting this error message, all is functioning as it should. Try refreshing the page, or sometimes reseting or clearing your browser's data may help. Regards, Jerome
     

  3. Royal27

    Royal27 AH ENABLER AH Ambassador

    Joined:
    May 27, 2012
    Messages:
    8,137
    Video/Photo:
    78
    Likes Received:
    9,326
    Member of:
    DSC, NRA, SCI
    Hunted:
    USA - TX, CO, GA. Africa - Zimbabwe and South Africa (Limpopo and EC)
    Brush more,

    Is this from a tablet? I have the same issue from my tablet, although Matt85 has it from a desktop I think. It apparently is some type of version issue on devices, not the site.

    As a workaround I've found that I can highlight and hit reply, then go back to the next quote and do that again. A little more cumbersome but better than nothing.
     

  4. brushmore

    brushmore AH Fanatic

    Joined:
    Aug 19, 2014
    Messages:
    508
    Likes Received:
    724
    Location:
    USA
    Hunted:
    South Africa
    No this is Safari on the Mac. I see the same thing on my iPad. But I think I know what is going on here now.

    Here's what I see on the browser error console:

    http://www.africahunting.com/threads/inserting-quotes-issue.21752/multi-quote?formId=#QuickReply
    Failed to load resource:
    the server responded with a status of 403 (Forbidden)

    But if I put that URL directly into into the browser it works and I see my quotes so that error is a lie. It's not loading that URL correctly in the Javascript when there are multiple quotes saved up so this is a bug in the Xenforo code or in Apple Javascript engine for Safari but I don't know enough to determine who is wrong here. I am glad I don't do web development anymore!

    Clearing out the cookies will fix this. This is done in Safari under Preferences->Privacy.
     

  5. brushmore

    brushmore AH Fanatic

    Joined:
    Aug 19, 2014
    Messages:
    508
    Likes Received:
    724
    Location:
    USA
    Hunted:
    South Africa
    This is indeed the fix! The cookies need cleared if you have see this issue.
     

  6. JimP

    JimP AH Elite

    Joined:
    Dec 14, 2014
    Messages:
    1,039
    Video/Photo:
    20
    Likes Received:
    750
    Location:
    Gypsum, Co
    Member of:
    NRA, RMEF
    Hunted:
    US (Utah, Arizona, Idaho, Colorado, Nevada. Canada (British Colombia), South Africa (Eastern Cape)
    I have found that when you start having problems with just about any forum or displays on the internet to dump the cookies and start anew.
     

  7. Royal27

    Royal27 AH ENABLER AH Ambassador

    Joined:
    May 27, 2012
    Messages:
    8,137
    Video/Photo:
    78
    Likes Received:
    9,326
    Member of:
    DSC, NRA, SCI
    Hunted:
    USA - TX, CO, GA. Africa - Zimbabwe and South Africa (Limpopo and EC)
    Well now I feel just plain silly. :E Doh:

    I've been dealing with this issue for months on my tablet!!!

    @matt85 clear your cookies if you are still having the quote issue.
     

  8. matt85

    matt85 AH ENABLER AH Legend

    Joined:
    Jan 7, 2014
    Messages:
    2,459
    Video/Photo:
    9
    Likes Received:
    1,513
    Location:
    WA, USA
    Hunted:
    USA, South Africa, and Namibia
    I just tried it, unfortunately it didn't fix the issue.

    -matt
     

  9. JimP

    JimP AH Elite

    Joined:
    Dec 14, 2014
    Messages:
    1,039
    Video/Photo:
    20
    Likes Received:
    750
    Location:
    Gypsum, Co
    Member of:
    NRA, RMEF
    Hunted:
    US (Utah, Arizona, Idaho, Colorado, Nevada. Canada (British Colombia), South Africa (Eastern Cape)
    What browser are you using? If it is Chrome you may want to try a new install. For some reason it goes out of wack and needs to be reinstalled at times. I have also seen some problems with Fire Fox that needs to be refreshed.
     

  10. AfricaHunting.com

    AfricaHunting.com AH ENABLER FOUNDER AH Ambassador

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    9,547
    Video/Photo:
    5,460
    Likes Received:
    3,702
    You can always try using a different browser.
     

Share This Page

 
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice